Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Van Hellemondtlaan 1-7

Beschermd wonen Druten - Van Hellemondtlaan 1-7

Adres

Van Hellemondtlaan 1-3-5-7
6651 TS
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

In elk van deze 4 woningen wonen 6 ouder wordende mensen met een verstandelijke en soms lichamelijke beperking. Gecombineerd met gedrags- en /of psychiatrische problematiek. In deze woningen willen we vooral zorgen voor een fijne oude dag. We passen de zorg aan op elke specifieke bewoner. Verder houden we in alles rekening met de kwetsbaarheid van de bewoners. Structuur, veiligheid, vertrouwen en ondersteuning bij de problematiek die komt kijken bij het ouder worden, staan centraal.
Telefoon:
Van Hellemondtlaan 1: 088 037 4201
Van Hellemondtlaan 3: 088 037 4202
Van Hellemondtlaan 5: 088 037 4203
Van Hellemondtlaan 7: 088 037 4204

De woning / het gebouw

Deze 4 woningen zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Elke woning is zeer ruim opgezet, en heeft een eigen voordeur. Er is een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Iedere bewoner heeft een zit-/slaapkamer. Voor elke 2 bewoners is er een doucheruimte met toilet. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke badkamer met ligbad. De woningen hebben een eigen tuin of dakterras.

De omgeving

Deze woningen liggen in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

De woningen zijn bedoeld voor ouder wordende mensen die intensieve begeleiding nodig hebben. Veel bewoners hebben naast de verstandelijke beperking ook lichamelijke en gedrags- en /of psychiatrische problematiek.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt