Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Van Hellemondtlaan 9-15

Beschermd wonen Druten - Van Hellemondtlaan 9-15

Adres

Van Hellemondtlaan 9-15
6651 TS
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Welkom op de woonlocatie Van Hellemondtlaan 9-15 in Druten. Onze bewoners hebben een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en zijn lichamelijk beperkt. We bieden hen een veilig en geboren thuis. We verzorgen hen en geven waar nodig verpleging. Sommige bewoners krijgen binnen de woning dagbesteding, anderen gaan naar dagbesteding in de wijk.

De woning / het gebouw

Deze woonlocatie bestaat uit vier woningen. Elke woning heeft twee verdiepingen. Op de begane grond is er een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Elke bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer. We hebben voor elke 2 bewoners een doucheruimte met toilet. Er is ook een grote gemeenschappelijke badkamer met ligbad. We vinden het belangrijk dat de bewoners regelmatig naar buiten gaan. Bij de woningen hebben we tuin en een dakterras.

De omgeving

Natuurlijk gaan we vaak samen wandelen in de omgeving. Bijvoorbeeld naar de kinderboerderij, het lunchcafé of de recreatieruimte. In de wijk liggen ook de dagbestedingslocaties, een zwembad en het Gezondheidscentrum (speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking). We lopen ook vaak naar het dorpscentrum van Druten.

Voor wie

De woning is bedoeld voor mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking, in combinatie met een lichamelijke beperking.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt