Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 7a

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 7a

Adres

Pa Hoeklaan 7a
6651 TE
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Pa Hoeklaan 7a is een jeugdgroep die plaats biedt aan in totaal 8 kinderen. Er is sprake van 24 uurs zorg. Overdag is de woning in principe dicht, omdat er alleen schoolgaande kinderen wonen. In de nacht is er sprake van een nachtdienst op afstand die gebruik maakt van ondersteunende domotica. Er wonen kinderen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking met bijkomende problematiek als autisme, hechtingsproblematiek, gedragsstoornissen en een disharmonisch ontwikkelingsprofiel.

De woning / het gebouw

De woning is gelijkvloers en via een lange gang verbonden met de woningen Pa Hoeklaan 7b en 7c. Ieder kind heeft zijn of haar eigen slaapkamer. Er zijn drie badkamers die de kinderen delen. Er is een gezamenlijke woonkamer, tvkamer en keuken waar gekookt wordt voor alle groepen binnen het Kind- en Jeugdcentrum. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van de lokalen waar de kinderen samenkomen met de kinderen die extramurale zorg krijgen. Er is een gezamenlijke binnentuin met Pa Hoeklaan 7b & 7c.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

De bewoners functioneren sociaal (zeer) beperkt zelfstandig en zijn intensief begeleidingsbehoeftig, vanwege een verstandelijke handicap gecombineerd met gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek. Op het gebied van sociale redzaamheid hebben de bewonders ten aanzien van de meeste aspecten veel hulp en direct toezicht of overname van taken nodig. Ten aan zien van psychosociale/cognitieve functies is er vaak hulp, toezicht of sturing nodig.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt