Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Pa Hoeklaan 7b

Beschermd wonen Druten - Pa Hoeklaan 7b

Adres

Pa Hoeklaan 7b
6651 TE
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Deze woning heeft plaats voor 6 jongeren met een verstandelijke beperking. Ieders beperking (bijvoorbeeld hechtingsproblematiek, ADHD, disharmonische profielen, ernstige, matige of licht verstandelijke beperking (LVB)) bepaalt de begeleiding van de jongere. Maar het ‘opgroeien in de pubertijd’ staat centraal. Naast specifieke opvoedingsvragen en bijpassende begeleidingswijze, is er aandacht voor sfeer, gezelligheid, ondeugendheid en exploratie van eigen kunnen.

De woning / het gebouw

De woning is gelijkvloers en via een lange gang verbonden met woning Pa hoeklaan 7a en 7c. Alle jongeren hebben een eigen appartement. Dit wil zeggen een eigen slaapkamer, woonkamer en badkamer met toilet. Deze appartementen grenzen aan een gang die uitkomt in de gezamenlijke woonkamer. De woonkamer bestaat uit een ruimte zithoek, en een gezellige leefkeuken. Er is een gezamenlijke binnentuin met de Pa hoeklaan 7a en 7c.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Jongeren met een ernstige, matige of lichte verstandelijke beperking, daarnaast is er sprake van hechtingsproblematiek, ADHD, disharmonische profielen. De jongeren functioneren sociaal (zeer) beperkt zelfstandig en hebben intensieve begeleiding nodig. Vanwege een verstandelijke handicap gecombineerd met gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek. Op het gebied van sociale redzaamheid hebben de jongeren ten aanzien van de meeste aspecten hulp bij of overname van taken nodig.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt