Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Pa Hoeklaan 7c

Beschermd wonen Druten - Pa Hoeklaan 7c

Adres

Pa Hoeklaan 7c
6651 TE
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De woning heeft plaats voor 8 kinderen/jongvolwassenen met een zeer ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben de bewoners lichamelijke beperkingen waarvoor volledige verzorging en soms verpleegkundig handelen nodig is. De bewoners zijn niet/beperkt mobiel. De focus ligt op het stimuleren van de motoriek, de zintuigen en de communicatie in de begeleiding van mensen met een ernstige meervoudige beperking, De woning biedt ook mogelijkheden voor ondersteuning in de thuissituatie.

De woning / het gebouw

De woning is gelijkvloers en via een lange gang verbonden met woning Pa hoeklaan 7A en 7B. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer. Per 2 cliënten wordt er een badkamer gedeeld. Er is een gezamenlijke woonkamer en een keuken met aangepast aanrecht. In een andere ruimte wordt er centraal gekookt. Er is een eigen tuin en daarnaast is er ook een gezamelijke binnentuin. De woning is goed rolstoeltoegankelijk.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Kinderen/jongvolwassenen met een zeer ernstige verstandelijke beperking. Zij functioneren sociaal niet zelfstandig en zijn continu begeleidingsbehoeftig vanwege een verstandelijke handicap. De bewoners hebben daarnaast lichamelijke beperkingen waarvoor volledige verzorging en soms verpleging noodzakelijk is. Wat betreft sociale redzaamheid is overname van zorg nodig. Er is sprake van gerichte begeleiding met als doel het realiseren van een vaste thuisbasis die veiligheid en geborgenheid biedt.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt