Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 10

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 10

Adres

Pa Hoeklaan 10
6651 TG
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Pa Hoeklaan 10 is een IC-workhome. IC-workhome is een woon- en behandelgroep waar uw kind of familielid met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) meer dan welkom is. De begeleiders bij het wonen, begeleiden uw kind of familielid ook bij het werken. En in de vrije tijd. We leggen de focus niet op het probleemgedrag. Maar op de onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie, op het behouden en aanleren van vaardigheden. Hierbij kijken wij naar wat uw kind of familielid specifiek aankan.

De woning / het gebouw

Pa Hoeklaan 10 is een geschakelde, gelijksvloerse woning. Er zijn in totaal 6 slaapkamers en 1 badkamer, 2 toiletten, gezamenlijke woonkamer en keuken. Als uw kind of familielid domotica nodig heeft, kan er gebruikt gemaakt worden van bv. een uitluisterunit, deurmelder slaapkamer en deurmelder buitendeur.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Deze woning is bedoeld voor bewoners met een matige tot licht verstandelijke beperking (LVB), bijkomende psychiatrische problematiek en een laag emotioneel niveau.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt