Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 13

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 13

Adres

Pa Hoeklaan 13
6651 TE
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Pa Hoeklaan 13 is een IC-workhome. Een woon- en behandelgroep waar uw kind of familielid met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) meer dan welkom is. We focussen niet op probleemgedrag. Maar op onvoorwaardelijke ondersteuning, het behouden en aanleren van vaardigheden. Hierbij kijken wij naar wat uw kind nodig heeft. Bewoners gaan samen zelfstandig aan het werk op het terrein, en ondernemen (groeps)activiteiten in hun vrije tijd. Zowel het wonen als het werken en de vrijetijdsbesteding doen de bewoners onder begeleiding van hetzelfde team

De woning / het gebouw

Pa Hoeklaan 13 is een gelijksvloerse, benedenwoning met 6 slaapkamers. Alle cliënten hebben een eigen slaapkamer. Zij delen verder 1 woonkamer en keuken (met de buurwoning) en een open tuin. Twee cliënten hebben een eigen badkamer, 1 cliënt heeft een eigen toilet en daarnaast is er een algemene badkamer. Als uw kind of familielid domotica nodig heeft, kan er gebruikt gemaakt worden van bv. een uitluisterunit, deurmelder slaapkamer en deurmelder buitendeur.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Kenmerkend voor veel bewoners in de doelgroep van de Pa Hoeklaan 13 is het grote verschil tussen de verstandelijke (en zelfredzaamheidvaardigheden) en hun sociaal-emotionele vaardigheden.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt