Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 35

Begeleid wonen Druten - Pa Hoeklaan 35

Adres

Pa Hoeklaan 35
6651 TE
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Pa Hoeklaan 35 is een VIC-workhome. Dit is een behandelgroep waar uw kind of familielid met een verstandelijke beperking, en zeer moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) kan wonen en werken. De bewoners kunnen telkens op dezelfde begeleiders rekenen. Er is plaats voor maximaal 5 bewoners met een matig tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking en bijkomende gedrags- en/of psychische problematiek. Het team geeft zeer intensieve begeleiding.

De woning / het gebouw

Het is een woning met 5(slaap)kamers. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Bewoners delen verder 1 woonkamer, 2 badkamers met douche en wc, 2 aparte wc’s en een open tuin. Een kamer wordt gebruikt als kantoorruimte door begeleiding. De woning is geheel gelijkvloers. Op het gebied van domotica beschikt de woning over verschillende mogelijkheden afgestemd op de vraag van de bewoner. Bijvoorbeeld een uitluisterunit, deurmeldcontact slaapkamer, deurmeldcontact buitendeur.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

De bewoners hebben een matig tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking en bijkomende gedrags- en/of psychische problematiek. Er is sprake van een disharmonisch ontwikkelingsprofiel m.b.t. cognitief, sociaal en emotioneel functioneren. En zeer moeilijk verstaanbaar gedrag.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt