Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Pa Hoeklaan 37 en 39

Beschermd wonen Druten - Pa Hoeklaan 37 en 39

Adres

Pa Hoeklaan 37-39
6651 TE
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Beide woningen zijn bedoeld voor ouder wordende mensen met een (zeer) ernstig verstandelijke beperking. En soms een bijkomende lichamelijke beperking. Op huisnr 39 is er sprake van een disharmonie tussen het cognitief en sociaal-emotioneel functioneren, waardoor de bewoners moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) kunnen laten zien. Op huisnr 39 zijn het wonen en werk/daginvulling samengevoegd. Bij beide zijn dezelfde begeleiders aanwezig.

De woning / het gebouw

Op beide huisnummers hebben de bewoners een eigen slaapkamer. Verder delen de bewoners een woonkamer en tuin. Huisnr 37: Er is 1 grote gezamelijke badkamer. Er zijn 2 toiletten en 2 invalidentoiletten. Huisnr 39: Bewoners delen 2 badkamers en een extra toilet. De woning is geheel gelijkvloers. Op het gebied van domotica beschikt de woning over verschillende mogelijkheden. Zoals deurmeldcontact slaapkamer en deurmeldcontact buitendeur. Deze mogelijkheden zetten we in, waar en wanneer de bewoner die nodig heeft.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Huisnr 37: 8 volwassen/oudere bewoners met een (zeer) ernstig verstandelijke beperking. En bijhorende problematiek. Daardoor is een steeds groter behoefte aan ondersteuning in de verzorging en zelfredzaamheid. Ondersteuning in gedrag regulering is ook nodig. Huisnr 39: Vanwege het ouderdomsproces kan er sprake zijn van verder achteruitgaan in vaardigheden en/of in wat een bewoner aankan. Op praktisch gebied zijn de bewoners niet zelfredzaam genoeg om de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingstaken zelfstandig uit te voeren.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt