Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Lunchcafe Pauli s

Lunchcafe Pauli s

Adres

Kloosterlaan 26
6651 TL
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

’s Heeren Loo Maas en Waal is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking midden in de gemeenschap van Druten. Daarnaast kent ’s Heeren Loo Maas en Waal een aantal locaties in gemeenten in de nabije omgeving van Druten. De verbondenheid met de gemeenschap komt niet alleen tot uitdrukking in de ligging van het terrein van ’s Heeren Loo, maar ook in de verschillende activiteiten.

De woning / het gebouw

Lunchcafé Pauli’s verzorgt horeca-activiteiten waarbij voorop staat dat deze verzorgd worden door de cliënten werkzaam bij Pauli’s. Het Lunchcafé is op werkdagen geopend van 9 tot 16 uur en op zaterdag van 12 tot 16 uur. Op werkdagen verzorgen we in buffetvorm de lunch voor 30 tot 80 mensen. Naast onze dagelijkse activiteiten verzorgen wij voor cliënten, medewerkers en relaties recepties, feestjes e.d. Ook verzorgen wij catering op locatie.

De omgeving

Het Lunchcafé ligt in een wijk vlak bij de dijk in Druten. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een kinderboerderij, diverse werklocaties en een recreatieruimte Het centrum van Druten ligt op loopafstand daar bevindt zich ook een bushalte.

Voor wie

In het lunchcafé werken cliënten en medewerkers samen in één team. Het team is als geheel verantwoordelijk en ieder wordt aangesproken op haar of zijn mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Lunchcafé Pauli’s is een erkend horeca leerbedrijf (KENWERK) en biedt een interne opleiding Arbeid gekwalificeerd Assistent (niveau 1).

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt