Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Pa Hoeklaan 65 (De Wielewaal)

Pa Hoeklaan 65 (De Wielewaal)

Adres

Pa Hoeklaan 65
6651 TE
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op locatie Boldershof in Druten staat evenementenlocatie De Wielewaal. Hier vinden groot- en kleinschalige activiteiten plaats voor mensen met en zonder verstandelijke beperking. Denk aan activiteiten op het gebied van ontmoeting, muziek en sport. Ook mensen uit de buurt kunnen bij bepaalde activiteiten aansluiten.

De woning / het gebouw

Het gebouw bestaat uit twee gedeeltes: een kleine recreatieruimte voor clubs en een grote hal voor grootschalige activiteiten.

De omgeving

Deze locatie ligt in een wijk vlak bij de dijk in Druten. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, ook van Boldershof. Zoals een kinderboerderij, een recreatieruimte en een Lunchcafé. Het centrum van Druten ligt op loopafstand daar bevindt zich ook een bushalte.

Voor wie

In de wijk worden diverse recreatieve activiteiten aangeboden. Via abonnementen kan iedereen, zowel cliënten als ook externen, aan deze activiteiten deelnemen. Samen met Stichting On Toer zijn ook gedurende het jaar een aantal gratis toegankelijke vrije tijdactiviteiten.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt