Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Veerstraat

Beschermd wonen Druten - Veerstraat

Adres

Veerstraat 38-40
6651 AX
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Heeft u een volwassen kind of familielid met een licht verstandelijke beperking (LVB)? En wil hij of zij graag zo zelfstandig mogelijk wonen? Dan is dit de perfecte plek. Uw kind heeft zelf de regie. Op vaste tijdstippen per week is er een afspraak met de begeleiding. Maar wanneer dit niet kan wachten, kan hij of zij altijd hulp inroepen. De begeleiding is hier gericht op het behouden, onderhouden en uitbreiden van het sociale netwerk van de bewoners.

De woning / het gebouw

Beide appartementen hebben een eigen entree via een gallerij. En een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang naar het balkon. Huisnr 38 heeft 1 slaapkamer en badkamer. En een apart toilet. Huisnr 40 heeft 2 slaapkamers en badkamer. En een apart toilet. Beide appartementen zijn door ’s Heeren Loo gehuurd. Op het gebied van domotica zijn er verschillende mogelijkheden. Zoals een uitluisterunit, deurmeldcontact slaapkamer en deurmeldcontact buitendeur. Deze worden ingezet waar en wanneer de bewoner dit nodig heeft.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. De bewoners functioneren sociaal redelijk zelfstandig.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt