Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Geerstraat

Begeleid wonen Druten - Geerstraat

Adres

Geerstraat 1a-f
6651 CA
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Wil uw jongvolwassen kind of familielid graag een eigen appartement? Maar vindt hij of zij het wel een fijn idee als er altijd begeleiding beschikbaar is? Dan is dit de juiste plek! Hier zorgen wij voor een veilige en vertrouwde leefplek, waar zelfregie belangrijk is.
Naast op afroep, is de begeleiding op vaste tijdstippen per week en op afspraak.

De woning / het gebouw

Het is een woning met 5 verschillende appartementen. En een centrale ingang. Iedere bewoner heeft een eigen appartement, met een woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer. Er is een achtertuin, overkapt fietsenhok en berging. De woning heeft aan de achterzijde een tuin. De woning is beperkt rolstoeltoegankelijk. Er is geen lift aanwezig.

De omgeving

De woning staat in een woonwijk, op korte afstand van het terrein van Boldershof, waar veel voorzieningen zijn voor mensen met en zonder beperking. De woning ligt op 5 minuten loopafstand van de Waaldijk met haar prachtige uiterwaarden en op loopafstand van het centrum van Druten met haar winkels en andere voorzieningen. De woning ligt aan een doorgaande weg.

Voor wie

Woning met separate appartementen, voor jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of psychiatrische problematiek.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt