Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beschermd wonen Druten - Steenakker 27 en 31

Beschermd wonen Druten - Steenakker 27 en 31

Adres

Steenakker 27-31
6651 JA
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op beide woningen is plaats voor 7 jong volwassen cliënten met een matige tot licht verstandelijke beperking (LVB). Huisnr 27: de ondersteuning is gericht op de zelfredzaamheid en de regie over het eigen leven. Overdag gaan bewoners naar werk/dagbesteding. Huisnr 31: dit is een startplek waar we goed kijken naar de mogelijkheden voor ontwikkeling en toekomst. Wij zorgen voor een duidelijke en gestructureerde dagindeling. Het behouden van zelfstandigheid op het gebied van wonen speelt een belangrijke rol. Het onderhouden van het sociale netwerk is ook een aandachtsgebied.

De woning / het gebouw

Dit zijn 2 geschakelde woningen. De woningen hebben ieder een eigen voordeur, hal met toilet en trap, woonkamer en keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De 19 slaap- en 4 badkamers zijn in beide woningen verspreid over 3 verdiepingen. Ook is er tuin met een schuur.

De omgeving

De woningen liggen op een woonerf in een wijk in Druten. Er geldt een snelheidslimiet en er is voornamelijk verkeer van aanwonenden. Er zijn allerlei mooie wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Het centrum van Druten ligt op loop-/ fietsafstand en biedt allerlei voorzieningen.

Voor wie

Bewoners met een lichte of matige verstandelijke beperking. Zij functioneren sociaal (zeer) beperkt zelfstandig. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwde leef- en werkomgeving.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt