Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Boven Leeuwen - Populierenstraat

Begeleid wonen Boven Leeuwen - Populierenstraat

Adres

Populierenstraat 8
6657 BP
Boven Leeuwen

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Populierenstraat 8 is een woning voor kinderen en jongeren met een matig verstandelijke beperking. Naast specifieke hulpvragen is er veel ruimte voor rust, gezelligheid en huislijke sfeer. De begeleiding is gericht op het opvoeden van de kinderen en jongeren. Ook wordt er gewerkt aan de zelfredzaamheid van de kinderen met een verstandelijke en/of visuele beperking.

De woning / het gebouw

Populierenstraat 8 is een woonboerderij midden in het dorp Boven-Leeuwen. De woning is ruim opgezet en bestaat uit twee woonkamers, negen slaapkamers en een gezamenlijke keuken. De woning is omgeven door drie tuindelen. In het gebouw zijn vier toiletten en drie badkamers aanwezig. Een kamer heeft een eigen badkamer. De bovenetage’s worden bereikt door middel van een vaste trap.

De omgeving

De Populierenstraat ligt midden in Boven-Leeuwen. Boven-Leeuwen is een klein dorp op ongeveer 5 kilometer afstand van Druten. Daar zijn vele voorzieningen te vinden. Er zijn mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving van de Populierenstraat. Op 5-10 minuten loopafstand ligt de dijk met mooie uitzichten op de Waal en de natuur. De populierenstraat is een doorgaande weg met weinig verkeer.

Voor wie

Populierenstraat 8 is een woning voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. De beperkingen die voorkomen op de groep zijn hechtingsproblematiek, autisme en het syndroom van Down. De begeleiding is gericht op het opvoeden en de zelfredzaamheid. Naast specifieke hulpvragen is er veel ruimte voor rust, gezelligheid en huislijke sfeer. De methodiek die gehanteerd word is Op eigen benen en het meetinstrument INVRAcentraal.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt