Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Celestinelaan

Begeleid wonen Druten - Celestinelaan

Adres

Celestinelaan 0
6651 TD
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Wil uw kind of familielid zelfstandig wonen? Maar vindt hij of zij het wel een fijn idee om terug te kunnen vallen op begeleiding? Aan de Celestinelaan zijn 20 appartementen voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

De woning / het gebouw

Op deze locatie zijn 20 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen, er is een lift aanwezig. Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer en douche/toilet. Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte. De woning is goed rolstoeltoegankelijk. Er is een lift in het pand.

De omgeving

Deze appartementen liggen in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

De Celestinelaan heeft volwassen bewoners met een verstandelijke beperking die redelijk zelfstandig zijn, maar wel af en toe begeleiding nodig hebben. We vinden het belangrijk dat de bewoners de regie over hun eigen leven behouden. Wij kijken naar naar wat ze kunnen, en leeftijd is hierin minder van belang.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt