Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Prijsseweg 16 (Zorgboerderij De Witte Schuur)

Prijsseweg 16 (Zorgboerderij De Witte Schuur)

Adres

Prijsseweg 16
4105 LE
Culemborg

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zorgboerderij De Witte Schuur is een schapenboerderij van Conny van Herwijnen, die haar deuren heeft geopend voor mensen met een beperking. Dagelijks komen ongeveer twaalf cliënten naar de boerderij om verschillende werk- en dagbestedingsactiviteiten te doen, zoals stallen uitmesten, hout zagen en snipperen, dieren voeren en verzorgen. Er heerst een ongedwongen en gezellige sfeer.

De woning / het gebouw

’s Heeren Loo huurt een grote activiteitenruimte van de boerderij met een toilet en een keuken. Er is een gezamenlijke woonkamer met een eettafel en open haard. De ruimte is rolstoelvriendelijk. Op de boerderij vind je naast schapen, ook varkens, geiten, kippen, konijnen en honden en er is een moestuin. De cliënten krijgen ondersteuning van twee begeleiders en een aantal vrijwilligers.

De omgeving

De boerderij is landelijk gelegen. Cliënten worden vaak per taxi gehaald en gebracht.

Voor wie

Zorgboerderij De Witte Schuur is bedoeld voor cliënten met een matige tot ernstige beperking. De samenstelling is gevarieerd: mannen en vrouwen, jong en oud. Belangrijk is dat cliënten affiniteit hebben met natuur en dieren verzorgen. Cliënten functioneren voldoende in een groep en hebben een zekere mobiliteit, een rollator of rolstoel is geen bezwaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt