Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Druten - Kattenburg

Begeleid wonen Druten - Kattenburg

Adres

Kattenburg 57a
6651 AM
Druten

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Kan uw kind of familielied zich goed redden met de dagelijke bezigheden? Maar wil hij of zij graag nog zelfstandiger worden? Dan is dit de plek! Er is altijd een begeleider aanwezig zodat die, waar nodig, kan bijsturen. En bewoners kunnen nieuwe praktische vaardigheden aanleren.De begeleiding werkt met de Triple C methodiek. De bewoners maken gebruik van dagbesteding buiten de woning.

De woning / het gebouw

Het gaat hier om een bovenwoning met 6 (slaap)kamers, voor maximaal 5 bewoners. Zij hebben allemaal een eigen slaapkamer. En delen verder 1 woonkamer, 2 badkamers, een groot balkon en een tuin beneden. Om de woning te bereiken, moet je een trap op.
De woning is niet rolstoeltoegankelijk. De woning beschikt over domotica met mogelijkheden zoals uitluisterunit en deurmeldcontact slaapkamer. Dit wordt ingezet waar en wanneer de bewoner het nodig heeft.

De omgeving

De woning ligt in een wijk in Druten. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel (groen) voorzieningen, waaronder een zwembad, kinderboerderij, lunchcafé en een recreatieruimte. De dagbestedingslocaties en het Gezondheidscentrum, speciaal voor deze doelgroep, zijn ook gevestigd in de wijk. Het dorpscentrum van Druten is op loopafstand, waar zich een bushalte, winkels en restaurants bevinden.

Voor wie

Deze locatie heeft 5 bewoners met een matig tot licht verstandelijke beperking (LVB) evt. gecombineerd met psychiatrische problematiek en/of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt