Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Roemer Visscherstraat 5

Roemer Visscherstraat 5

Adres

Roemer Visscherstraat 5
1054 EV
Amsterdam

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Locatie Roemer Visscherstraat heeft een multifunctionele functie. Op deze locatie bieden wij begeleid kamertraining, diagnostiek, ondersteuning en behandeling aan jeugdigen, jongeren en volwassenen met LVB/ GGZ problematiek, gefinancierd vanuit WLZ en de Jeugdwet. Daarnaast is de Roemer Visscherstraat de uitvalsbasis voor het Team Ambulante Ondersteuning Oud-West Amsterdam

De woning / het gebouw

Het karakteristieke pand op de Roemer Visscherstraat kent zes ruime en lichte appartementen voor jongeren. Ieder appartement kent een woon- en slaapkamer en een keukentje. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer en een binnentuin waar ontmoeting centraal staat. Daarnaast zijn er op de Roemer Visscherstraat verschillende kantoorruimten waar professionals werken. De ondersteuning bij begeleid kamertraining op de Roemer Visscherstraat is gericht op het zelfstandig functioneren van de jongeren in de samenleving. Tevens is er op de locatie mogelijkheid voor diagnostiek en ambulante gesprekken. Echter in de meeste situaties komen medewerkers van Team Ambulante Ondersteuning bij de jeugdigen/ jongeren en gezinnen thuis.

De omgeving

De locatie is gelegen in het centrum van Amsterdam nabij het Leidseplein.

Voor wie

Op en vanuit de locatie Roemer Visscherstraat bieden wij ondersteuning aan LVB/GGZ jeugdigen, jongeren, volwassenen met een ondersteuningsvraag gericht op zelfstandig functioneren in de samenleving, gefinancierd vanuit WLZ, ZvW en de Jeugdwet. Diagnostiek en ambulante ondersteuning is er voor iedere LVB/GGZ jeugdige/ jongere en hun verwanten die ondersteuningsvragen hebben op de verschillende levensgebieden.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt