Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Wijttenbachstraat 309

Wijttenbachstraat 309

Adres

Wijttenbachstraat 309
1093 HZ
Amsterdam

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Locatie Wijttenbachstraat heeft een multifunctionele functie. Op deze locatie bieden wij begeleid kamertraining, diagnostiek, ondersteuning en behandeling aan jeugdigen, jongeren en volwassenen met LVB/ GGZ problematiek, gefinancierd vanuit WLZ en de Jeugdwet. Daarnaast is de Wijttenbachstraat ook de uitvalsbasis voor het Team Ambulante Ondersteuning Oud-Oost Amsterdam.

De woning / het gebouw

Het gebouw aan de Wijttenbachstraat kent zes ruime en lichte appartementen voor jongeren. Ieder appartement kent een woon- en slaapkamer gedeelte. Er is er een gezamenlijke keuken en woonkamer waar ontmoeting centraal staat. De ondersteuning en behandeling van de jeugdigen op de Wijttenbachstraat is gericht op het vergroten van zelfstandigheid teneinde later zelfstandig te kunnen participeren en wonen in de samenleving.

De omgeving

De woning is gelegen in Amsterdam Oost nabij de Dappermarkt.

Voor wie

Op en vanuit de locatie Wijttenbachstraat bieden wij ondersteuning aan LVB/GGZ jeugdigen, jongeren en volwassenen met een ondersteuningsvraag gericht op zelfstandig functioneren in de samenleving, gefinancierd vanuit WLZ, ZvW en de Jeugdwet. Diagnostiek en ambulante ondersteuning is er voor iedere LVB/GGZ jeugdige/ jongere en hun verwanten die ondersteuningsvragen hebben op de verschillende levensgebieden.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt