Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Werk- en dagbesteding Amerhorst

Werk- en dagbesteding Amerhorst

Adres

Zandbergenlaan 44
3817 GP
Amersfoort

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Bij De Amerhorst werken jongeren met een licht verstandelijke beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een woonzorgcomplex voor ouderen. In samenwerking met De Amerhorst biedt ’s Heeren Loo een begeleide leer-werkplek. Wij bieden professionele begeleiding en een op maat werkaanbod en werktraining met de mogelijkheid om certificaten te behalen.

De woning / het gebouw

De Amerhorst staat in een groene omgeving in Amersfoort en is goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Het is een wooncomplex met 83 appartementen en drie huiskamers voor bewoners met (lichte) dementie. Cliënten van ’s Heeren Loo doen verschillende werkzaamheden door het hele gebouw.

De omgeving

Als ’s Heeren Loo-groep zijn wij te gast in De Amerhorst. Samen met de medewerkers van De Amerhorst zorgen de jongeren ervoor dat de bewoners een fijne woonomgeving hebben. Vanuit onze eigen ruimte verzorgen wij allerlei taken binnen het huis. Doordat er altijd een begeleider aanwezig is en de groep bekend is binnen het huis is dit een veilige plek voor de cliënten om te leren en zich verder te ontwikkelen op verschillende gebieden.

Voor wie

Bij De Amerhorst werken cliënten die mee willen draaien in het normale arbeidsproces maar hierbij begeleiding nodig hebben. Begeleiding kan gericht zijn op persoonlijke doelen maar ook op het aanleren van werknemersvaardigheden. Er worden verschillende taken verricht op zowel facilitair- als zorggebied. Denk hierbij aan het meehelpen met de wandelclub, doen van afwasjes voor de mensen en het rondbrengen van bijv. fruit, melk en de schone was. Per dag zijn er zo’n 7 á 8 cliënten aanwezig.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt