Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Amersfoort - Het Perspectief

Begeleid wonen Amersfoort - Het Perspectief

Adres

Drentsestraat 16-18
3812 EH
Amersfoort
Bekijk verzorgingsgebied

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Het Perspectief biedt een tijdelijke behandeling voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar waar sprake is van een vastgelopen thuissituatie.Het perspectief is een combinatie van individuele-, groeps- en gezinsbehandeling waarbij zowel met de jongere als met het netwerk intensieve behandeling wordt neergezet. Elke jongere volgt zijn/ haar eigen individuele traject met doelen en afspraken waar wordt toegewerkt naar het eigen perspectief. Dat perspectief is veelal terug naar huis of begeleid wonen.

De woning / het gebouw

Aan de Drentsestraat in Amersfoort is een woonhuis ingericht als leergroep waar zeven jongeren (per nacht) kunnen verblijven. Gedurende een aantal dagen in de week verblijft een jongere, samen met leeftijdsgenoten in een leergroep. De andere dagen van de week is de jongere thuis.

De omgeving

Het Perspectief bevindt zich in Amersfoort aan de Drentsestraat. Uitgangspunt is dat de jongeren naar hun eigen school blijven gaan. Hierdoor blijft een vertrouwde en bekende omgeving behouden. Dit is mogelijk door de centrale ligging.

Voor wie

Voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Ouders zijn belangrijk in de behandeling en blijven verantwoordelijk voor hun kind. Zij houden de regie. Ouders zijn altijd welkom op de groep.

Verzorgingsgebied

's Heeren Loo biedt deze zorg/dienst aan in:

  • Amersfoort

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt