Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Beter met thuis Amersfoort - Drentsestraat

Beter met thuis Amersfoort - Drentsestraat

Adres

Drentsestraat 24-26
3812 EH
Amersfoort

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Beter met Thuis biedt begeleiding aan kinderen/ jongeren van 6 tot 16 jaar met een licht verstandelijke beperking, mogelijk met bijkomende gedragsproblemen én aan hun ouders. Het doel van de behandelvorm is dat het kind/de jongere weer volledig thuis kan wonen. Samen met het gezin werken we aan verbetering van de opvoedsituatie thuis. Dit gebeurt zowel op de leergroep als thuis in het gezin. De gezinsgroepswerkers komen minimaal 1 keer in de week in de gezinnen.

De woning / het gebouw

Aan de Drentsestraat in Amersfoort is een woonhuis ingericht als leergroep waar zeven kinderen/jongeren (per nacht) kunnen verblijven. Gedurende een aantal dagen in de week verblijft een jongere, samen met leeftijdsgenoten in een leergroep. De andere dagen van de week is de jongere thuis.

De omgeving

Beter met Thuis bevindt zich in Amersfoort aan de Drentsestraat. Uitgangspunt is dat de jongeren naar hun eigen school blijven gaan. Hierdoor blijft een vertrouwde en bekende omgeving behouden. Dit is mogelijk door de centrale ligging.

Voor wie

Kinderen en jongeren van 6 tot 16 jaar oud, jongens en meisjes, met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek. Ouders staan centraal in de behandeling en blijven verantwoordelijk voor hun kind. Zij houden de regie. Ouders zijn altijd welkom op de groep.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt