Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

J.P. Thijsselaan 52/Lobeliuslaan 39-41

J.P. Thijsselaan 52/Lobeliuslaan 39-41

Adres

J.P. Thijsselaan/Lobeliuslaan 52
2341 PB
Oegstgeest

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Deze groepswoning ligt in de wijk Poelgeest te Oegstgeest. De groep bestaat uit zes mensen met een zeer ernstige verstandelijke beperking. De leeftijden variëren van jonge volwassenen tot ouderen. De zorg bestaat overwegend uit het behouden van vaardigheden, het omgaan met eventuele lichamelijke achteruitgang en het bieden van een duidelijke structuur. In de woning is doorgaans een dag- en een avonddienst aanwezig.

De woning / het gebouw

De woning is verbonden met twee naastgelegen groepswoningen in een rond pand. In het midden van het gebouw ligt een klein centraal middenplein. De woning is ingedeeld in een gemeenschappelijke zitkamer, een keuken en een tuin.

De omgeving

Oegstgeest grenst in het westen aan Leiden. De wijk Poelgeest in Oegstgeest is een sinds de jaren negentig in opbouw zijnde woonwijk. Op een paar honderd meter afstand bevindt zich ook dagcentrum Poelgeest, waar de meeste van onze mensen hun dagbesteding doorbrengen. Poelgeest grenst aan het Zuid-Hollands landschap. Op een kwartiertje lopen ligt de Leidse Hout, waar je prettig kunt wandelen. Daar vind je tevens een cafetaria en een klein dierenpark.

Voor wie

Bij ons staat de verzorging van de individuele persoon, met oog voor detail, centraal. Wij leggen de nadruk op gedragsmatige begeleiding. Om de bewoner een structuur te bieden, zijn de dagen volgens een vast programma ingedeeld. De begeleiders letten goed op de signalen die de bewoner afgeeft, zodat ze zoveel mogelijk op diens individuele wensen of behoeften kunnen ingaan.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt