Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Koningin Beatrixstraat 3-9-11-13

Koningin Beatrixstraat 3-9-11-13

Adres

Koningin Beatrixstraat 3
2678 EE
De Lier

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Het is een woning met diverse mogelijkheden, het is een zelfsupporting groep. De bewoners mogen zo veel mogelijk zelf doen en we begeleiden ze waar dat nodig is. Er zijn wel vaste en gezamelijke momenten zoals eten en huiskamerbespreking. Die momenten bieden de cliënten structuur en zorgen voor sfeer. Er is veel ruimte voor eigen wensen van cliënten en hun familie. Koning Beatrixstraat 9 is een woonvoorziening voor ZEMB cliënten.

De woning / het gebouw

De woning is een bovenwoning die met een trap bereikbaar is. Het is een open woning met een gezamelijke woonkamer en keuken. De woning heeft acht eenpersoons slaapkamers, drie toiletten, een personeelstoilet, twee douches voor gedeeld gebruik, een badkamer met bad en een washok met wasmachine en droger. De woning is zo ingericht dat de cliënten onder begeleiding toch zelfstandig kunnen wonen. Nummer 9 is aangepast voor rolstoelgebonden meervoudig beperkte cliënten.

De omgeving

De woning staat in de woonwijk, midden in het dorp. De winkels zijn op loopafstand van de woning en er ligt een leuke speeltuin voor de woning. Het is een gezellig dorp en alles is op een steenworp afstand te bereiken, de dokter, winkels, een kerk, een bank, een snackbar en een ijssalon.

Voor wie

In deze woning wonen acht cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB). Het niveau is vrij hoog, vergelijkbaar met ZMLK en MKZ leerniveau. In de woning op nummer 9 wonen zeer ernstig meervoudig beperkte cliënten in de leeftijd van 6 tot en met 27 jaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt