Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Den Haag - Vaillantlaan 422

Begeleid wonen Den Haag - Vaillantlaan 422

Adres

Vaillantlaan 422
2526 HW
Den Haag

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Woonlocatie Het Karmijn aan de Vaillantlaan biedt ruimte aan 26 bewoners. De woonlocatie valt uiteen in vier zorgwoningen, die bijna allemaal in een andere mate ondersteuning bieden. Zo biedt een zorgwoning intensieve zorg, de andere twee woningen zorg aan (redelijk) zelfstandig wonende mensen die wel structuur en begeleiding nodig hebben en in de vierde zorgwoning wonen mensen zelfstandig in studio’s en wanneer nodig krijgen zij begeleiding vanuit een andere zorgwoning.

De woning / het gebouw

Naast vaste woonplekken biedt deze locatie ook een tijdelijk onderkomen (logeren) aan mensen die dat op dat moment nodig hebben. Ook biedt Het Karmijn multiculturele ambulante ondersteuning in de wijk. Op gebied van zorg thuis, pedagogische gezinsondersteuning, dagbesteding en persoonlijke verzorging.

De omgeving

De woonlocatie ligt in de Schilderswijk van Den Haag. Naast zorgwoningen biedt deze locatie ook dagbesteding in 2 vormen: het doen van (creatieve) activiteiten, sporten en klussen in huis en in de wijk in Dagbesteding Karmijn. Met Buurtpunt Het Karmijn bieden ze een eetcafé waar inwoners van de wijk kunnen koffie drinken, eten en sociale activiteiten doen. Bewoners kunnen in een van beide dagbestedingen hun steentje bijdragen.

Voor wie

De woonlocatie is geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking van Surinaamse afkomst, vanaf 18 jaar. De woonlocatie biedt een divers zorgaanbod; zowel zware als lichte ondersteuning is te vinden bij Het Karmijn. Zelfstandigheid en het toewerken daarnaar neemt een belangrijke plek in bij Het Karmijn. Het Karmijn speelt daarnaast een belangrijke rol in het verbinden van de bewoners in de wijk.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt