Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Hertog Albrechtstraat 465-467-471

Hertog Albrechtstraat 465-467-471

Adres

H. Albrechtstraat 465 - 471
1611 GM
Bovenkarspel

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

In woning 465 wonen jongeren doe op dit moment 16 en 17 jaar zijn. Woning 471 heeft geen specifieke leeftijdsgrens en is meer gericht op langdurig verblijf.

De woning / het gebouw

De woningen aan de Hertog Albrechtstraat hebben een gezellige ruime woonkamer. Iedere cliënt heeft een eigen zitslaapkamer. Achter de woningen is een aanleunappartement met keuken en badkamer voor één cliënt. Elke woning heeft een grote achtertuin met veel persoonlijke levenssfeer. De woningen zijn niet rolstoeltoegankelijk.

De omgeving

De woningen staan op een mooie locatie in Bovenkarspel, een rustig dorpje tussen Hoorn en Enkhuizen. Vlakbij zijn scholen, een sportzaal, een sportschool en een zwembad. Op vijf minuten loopafstand zijn een overdekt winkelcentrum en een wandelpark, evenals de bushalte en het NS station. De sociale werkvoorziening ligt op slechts tien minuten fietsen. De strandjes aan het IJsselmeer liggen ook op fietsafstand.

Voor wie

De woningen en dagbesteding zijn voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (IQ van 50/55 tot 85, een lichte verstandelijke beperking tot zwakbegaafd niveau). In onze begeleiding streven we ernaar om cliënten te laten groeien naar meer zelfstandigheid binnen de veilige grenzen van een duidelijke structuur. Het perspectief is richtinggevend voor het verder vormgeven van de ondersteuningsbehoefte op de lange termijn (door- en uitstroom).

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt