Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Haffelderweg 28-30 (Texelse Rede)

Haffelderweg 28-30 (Texelse Rede)

Adres

Haffelderweg 28
1791 AS
Den Burg

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De Texelse Reede ligt in een rustig hofje, net buiten het centrum, aan de Haffelderweg in Den Burg

De woning / het gebouw

De woning is een gezellig huis in een woonwijk in Den Burg. Het huis heeft een beneden en boven verdieping. Op de beneden verdieping zijn er 2 huiskamers waar de clienten de eetmomenten met elkaar kunnen delen als ze dat willen. Door de weeks vindt er momenteel tussen 10-15 uur dagbesteding aan huis plaats voor die clienten die niet meer naar de externe dagbesteding willen of kunnen.

De omgeving

De Texelse Reede zit net buiten het centrum van Den Burg en bevindt zich midden in de samenleving van Texel. Een school zit vlak achter ons en een net geopend kinderdagverblijf zit direct naast ons. De clienten die zelf op stap kunnen zitten binnen 1 minuut in het centrum van Den Burg. Als het goed vriest bevindt de ijsbaan van Den Burg zich net achter onze achtertuin dus gezelligheid allom in Den Burg!

Voor wie

De Texelse Reede is een woning voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking van verschillend niveau’sen zorgvragen. Er kunnen twaalf personen in groepsverband wonen en drie personen zelfstandig. Op de groep is 24 uur per dag ondersteuning aanwezig. De mensen die begeleid zelfstandig wonen, kunnen terugvallen op de ondersteuning van het groepswonen. In september 2016 zal de woning volledig gerenoveerd worden.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt