Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Kwartelstraat 32-33-34

Kwartelstraat 32-33-34

Adres

Kwartelstraat 32-33-34
1826 KK
Alkmaar

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

.

De woning / het gebouw

Aan de Kwartelstraat staan drie knusse eengezinswoningen. De woningen op nummer 32 en 33 hebben een gezamenlijke woonkamer met open keuken. In elke woning zijn op de eerste verdieping drie zitslaapkamers en op de tweede verdieping één zitslaapkamer. Op nummer 34 heeft iedereen ook een eigen zitslaapkamer. De keuken en woonkamer worden gedeeld. Alle woningen hebben een voor- en achtertuin. De woningen zijn niet rolstoeltoegankelijk.

De omgeving

De huizen liggen in een leuke buurt aan een rustige straat in de Alkmaarse wijk Daalmeer. Winkels, speelplaatsen, water: alles is in de directe omgeving aanwezig. De woningen zijn met het openbaar vervoer prima te bereiken, want er is een bushalte op loopafstand. Alkmaar zelf heeft een prachtig oud centrum met leuke winkels, gezellige terrasjes, diverse sportvoorzieningen, lommerrijke parken, een cultureel centrum en een bioscoop. Genoeg te doen dus.

Voor wie

De woningen en dagbesteding zijn voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (IQ van 50/55 tot 85, een lichte verstandelijke beperking tot zwakbegaafd niveau). In onze begeleiding streven we ernaar om cliënten te laten groeien naar meer zelfstandigheid binnen de veilige grenzen van een duidelijke structuur. Het perspectief is richtinggevend voor het verder vormgeven van de ondersteuningsbehoefte op de lange termijn (door- en uitstroom).

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt