Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Spoorstraat 111-113-117-119-129-133-135-137

Spoorstraat 111-113-117-119-129-133-135-137

Adres

Spoorstraat 111-113
1781 JE
Den Helder

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Het team van locatie Spoorstraat, biedt ambulante ondersteuning. Omdat onze cliënten mee doen in de maatschapprij en zo zelfstandig mogelijk uit het leven halen wat erin zit. Met begeleiding op maat helpen wij dit de cliënt te realiseren, waarbij de cliënt de regie heeft over zijn eigen leven. Thuis in de eigen omgeving, samen met de mensen die belangrijk zijn voor de cliënt.

De woning / het gebouw

Locatie Spoorstraat heeft tien appartementen, met ieder een eigen voordeur. In het appartement bevinden zicht een woonkamer, keuken, badkamer en elk appartement heeft 1 slaapkamer. Ook heeft ieder appartement een eigen balkon. Onder de appartementen bevind zich een steunpunt, waar een huiselijk ingerichte ruimte is. Hier kan ook gezamenlijk kan worden gekookt of waar je voor een praatje kunt binnen lopen. Tevens heeft het steunpunt een vergaderruimte en een kantoor.

De omgeving

Locatie Spoorstraat is gelegen in de winkelstraat van Den Helder. Dicht bij allerlei faceliteiten zoals, winkels, bibliotheek, zwembad, bioscoop, ect. Willemsoord is om de hoek evenals de dijk waar je heerlijk kunt wandelen en uit kijkt op de waddenzee en bij mooi weer, zie je Texel liggen. Het bus-en treinstation ligt op acht minuten lopen van de locatie.

Voor wie

Team Spoorstraat biedt ambulante ondersteuning bij de cliënt thuis. Onze doelgroep is mensen met een LVB die zelfstandig wonen en niet leeftijdgebonden. Onze jongste cliënt is vijftien jaar, de oudste vierenzeventig. Wij werken volgens de presentie methode en via compententie gericht werken (CGW). De cliënt heeft de regie in zijn leven. Het perspectief is richtinggevend voor het verder vormgeven van de ondersteuningsbehoefte op de lange termijn.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt