Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Polikliniek GGZ Amsterdam

Polikliniek GGZ Amsterdam

Adres

Hofgeest 341
1102 ER
Amsterdam

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Wij bieden op deze locatie GGZ- diagnostiek en -behandeling. Ons team is samengesteld uit verschillende disciplines zoals: de kinder- en jeugdpsychiater, klinisch psycholoog, (GZ-)psycholoog, systeemtherapeut, vaktherapeut, orthopedagoog generalist en de behandelaar thuis.

De woning / het gebouw

De Polikliniek GGZ is een prettige locatie. Er is een fijne wachtruimte en prima behandelkamers. Het is een plek waar jong en oud zich op z’n gemak kunnen voelen.

De omgeving

De Polikliniek GGZ is centraal gelegen in de regio die wij bedienen. Wij werken zowel in de polikliniek alsook op de plekken waar de vraag zich voordoet. Dat kan zijn op school, thuis of andere plekken.

Voor wie

Wij zijn er voor kinderen, jongeren en op een deel van de locaties voor volwassenen. Wij werken systeemgericht en betrekken belangrijke mensen om de client heen bij de behandeling. Voor de zorg die wij bieden, is altijd een huisartsverwijzing of voor de jeugd een beschikking van de gemeente nodig.

Meer informatie
Heeft u vragen of bent u verwijzer en wenst u overleg, neem dan contact op met ons via 088-0372888 of e-mail: [email protected]

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt