Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Anna Pauwlona - De Boterbloem

Dagbesteding Anna Pauwlona - De Boterbloem

Adres

Stationsweg 18
1761 EB
Anna Paulowna

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Samen met hun begeleiders runnen cliënten de stationsrestauratie. Ze maken het de reiziger naar de zin met warme en koude dranken en versnaperingen. Ook verkopen de cliënten handgemaakte producten in de kadowinkel De Boterbloem. Producten met een eigen label: ’s Heeren Loo Handgemaakt. Tussen 09.00 tot 16.00 uur doen cliënten uiteenlopende werkzaamheden. Zo maken ze ansichtkaarten, sleutelhangers en sieraden van kralen en papier. Daarnaast houden ze het stationsgebouw en het gebied er omheen schoon. Ook vullen ze de automaten.

De woning / het gebouw

In de stationsrestauratie is een wachtruimte voor treinreizigers, een cadeauwinkel en een dagbestedingsruimte met balie. In de wachtruimte staat een koffie-, thee- en frisdrankautomaat en buiten staat een snoepautomaat. De restauratie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De omgeving

De restauratie staat – zoals de naam al aangeeft – op het perron van NS station van Anna Paulowna. Dagelijks stappen er vele mensen in en uit de trein.

Voor wie

De werkzaamheden op de stationsrestauratie zijn geschikt voor jongeren en volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking. De begeleiders zoeken actief naar werkzaamheden die passen bij een client. Cliënten krijgen extra begeleiding bij het aanleren van nieuwe werkzaamheden.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt