Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Merel 36-38

Merel 36-38

Adres

Merel 36-38
9781 XH
Bedum

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Merel 36-38 in Bedum biedt woonruimte met 24-uurs begeleiding. Rust en regelmaat zijn belangrijk op de woongroep. De maaltijden, koffie in de ochtend en thee in middag zijn vaste en gezamenlijke momenten. Die bieden structuur en zorgen voor sfeer. Er is ruimte voor eigen wensen van bewoners en hun familie. Overdag gaan de bewoners naar de dagbesteding.

De woning / het gebouw

De woning is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Er wonen veertien actieve mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben ieder een eigen slaapkamer. Er is een gemeenschappelijke badkamer, een mooie keuken, een gezellige, gemeenschappelijke woonkamer en zonnig terras. In de woonkamer is een televisie. In de eigen kamers bestaat de mogelijkheid tot een privéaansluiting voor internet en televisie.

De omgeving

De woning ligt midden in een woonwijk. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, waaronder een kinderboerderij. De woning ligt aan een rustige straat met weinig verkeer. In de buurt zijn onder meer een winkel, kapper, tandarts en huisarts.

Voor wie

De woning is bedoeld voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er wonen mensen op de groep met gedragsproblemen. Door een spreiding in leeftijd, geslacht en problematiek is de groep zeer gevarieerd en ontstaat een onderling gevoel van saamhorigheid.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt