Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Kwartel 8-10

Kwartel 8-10

Adres

Kwartel 8
9781 XK
Bedum

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Zoekt u een woonruimte met 24-uurs begeleiding, dan hebben wij diverse mogelijkheden. Een daarvan is woongroep Kwartel. Rust en regelmaat zijn belangrijk op de woongroep. De maaltijden, koffie in de ochtend en thee in middag zijn vaste en gezamenlijke momenten. Die bieden structuur en zorgen voor sfeer. Verrassingen en onverwachte gebeurtenissen zorgen voor veel onrust en de cliënten hebben dan vaak baat bij 1 op 1 begeleiding.

De woning / het gebouw

De woning is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Alle cliënten hebben hun eigen slaapkamer. Het is een gesloten woning. Dit betekent dat alle deuren op slot zijn. Ook zijn bij ons alle kasten en badkamers op slot. De woning is bedoeld voor volwassenen met een matig tot zeer ernstig verstandelijke beperking. De cliënten varieren in leeftijd en geslacht en hebben allemaal een vorm van gedragsproblematiek.

De omgeving

De woning ligt middenin een woonwijk in Bedum. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim opgezet met hier en daar een speeltuin. De woning ligt aan een rustige straat met weinig verkeer. In de buurt zijn onder meer een winkel, kapper, tandarts en huisarts. Het busstation ligt op loopafstand. In de wijkraad zit een cliëntvertegenwoordiger namens ’s Heeren Loo.

Voor wie

De dagbesteding wordt aangeboden van 11.45 tot16.00 uur en is bestemd voor cliënten die ’s middags meer rust nodig hebben en op hun huidige dagbesteding dit niet voldoende ervaren.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt