Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Kwartel 12-14

Kwartel 12-14

Adres

Kwartel 12
9781 XK
Bedum

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Op Kwartel 12 wordt zorg en begeleiding goed afgestemd per bewoner. De cliënten die er wonen hebben verschillende zorgvragen en hier wordt goed op gehandeld. Er wordt gewerkt met een dagelijkse routine, die voor de cliënten erg belangrijk is. Ook wordt er ingespeeld op de behoefte aan gezelligheid en sfeer op de woning.

De woning / het gebouw

Kwartel 12 is een nette woning, met een gezamenlijke woon-, eetkamer en keuken. Alle bewoners hebben hun eigen slaapkamer, toilet en badkamer. Er is een gezamenlijke badkamer met een bad aanwezig. In de tuin staan twee schommels die door alle bewoners gebruikt mogen worden. Ook zijn er aan de voor- en achterkant van het huis terrasgedeeltes, waar je lekker van de zon kunt genieten.

De omgeving

De woning staat op de hoek van het terrein van Opmaat, maar is toch erg centraal. Hierdoor hebben alle slaapkamers uitzicht op een paar weilanden en een nieuwe woonwijk, en zitten ze toch dicht bij de voorzieningen van Opmaat, zoals de kinderboerderij en het ontmoetingscentrum. De winkels in het dorp zijn dichtbij, maar ook een fietstocht tussen de weilanden is prima te doen.

Voor wie

De groep bewoners is momenteel erg gevarieerd in leeftijd, geslacht, problematiek en wensen. Hierdoor ontstaan er onderling weinig problemen. Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeftes, en daar hebben ze op Kwartel 12 de ruimte voor.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt