Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Leeuwerik 12

Leeuwerik 12

Adres

Leeuwerik 12
9781 XG
Bedum

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Onze woning is onderdeel van verscheidene woningen in een woonwijk. De woningen bieden 24-uurs begeleiding. De dagbesteding is op loopafstand of met de bus bereikbaar.

De woning / het gebouw

Onze woning bestaat uit een ruime huiskamer met daarin een ingebouwde keuken. Er wonen negen bewoners (zes mannen en drie vrouwen) in de leeftijd van 16 tot 36 jaar. Op de begane grond zijn vier slaapkamers. Beneden is een grote badruimte met toilet, douche en ligbad. Op de eerste verdieping zijn vijf slaapkamers. Ook is er een toilet en douche. Onze woning is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. De bewoners zijn dus allemaal mobiel.

De omgeving

Leeuwerik 12 ligt in een woonwijk. Daar omheen wonen mensen zonder een verstandelijke beperking. De wijk is ruim opgezet met tegenover de woning een kinderboerderij en veel groen. Leeuwerik 12 ligt aan een rustige straat met weinig verkeer.

Voor wie

De woning is bedoeld voor mobiele jong-volwassenen, die nog in ontwikkeling zijn en behoefte hebben aan directe en indirecte begeleiding. Directe begeleiding bestaat onder andere uit het bieden van rust, regelmaat en heel veel duidelijkheid, dagelijkste zorg, individuele aandacht en het aanleren van sociale vaardigheden. Er zijn veel bewoners met autistische kenmerken die, om gedragsproblemen te voorkomen, ieder op een speicifieke manier moeten worden begeleid.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt