Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Dagbesteding Bedum - Het ontmoetingscentrum

Dagbesteding Bedum - Het ontmoetingscentrum

Adres

Fazant 13
9781 XE
Bedum

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Het ontmoetingscentrum biedt een leer- en werkomgeving voor cliënten die interesse hebben in horecavaardigheden. De werkzaamheden bestaan uit de lunch voorbereiden, het klaar maken van diverse broodjes en warme en koude gerechten. Het afwassen in de spoelkeuken hoort daar ook bij, en er wordt koffie en thee verzorgd bij vergaderingen. In de avonduren assisteren de cliënten bij recreatieve activiteiten, zo is er maandelijks een eetcafé.

De woning / het gebouw

De cliënten werken samen met de begeleiders in een professionele keuken. Het gebouw bestaat verder uit een restaurant gedeelte waar het personeel luncht, en vergaderruimtes waar ook workshops en trainingen gegeven worden. In de avond zijn er recreatieve activiteiten en feesten voor cliënten.

De omgeving

Het ontmoetingscentrum ligt middenin de nieuwe woonwijk Ter Laan in Bedum. Rondom zijn woningen van Opmaat, het bewegingsgebouw en het activiteitencentrum. Ook buurtbewoners kunnen hier terecht voor een kopje koffie of een ijsje.

Voor wie

De groep bestaat uit gemiddeld zes cliënten, van jong tot oud. Ze treden graag als gastheer of gastvrouw op en leren van elkaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt