Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Kwartel 2

Kwartel 2

Adres

Kwartel 2
9781 AB
Bedum

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

In een rustig tempo en in een ontspannen omgeving worden in het activiteitencentrum creatieve en recreatieve activiteiten aangeboden. U kunt denken aan schilderen, handwerken, snoezelen, sport en beweging. Activiteiten die de belevingswereld en vaardigheden vergroten van cliënten met een ernstig meervoudige beperking en de ouder wordende cliënt. Begeleiders werken hier met de methode Vlaskamp, waarbij het vasthouden van ontwikkelingsmogelijkheden voorop staat.

De woning / het gebouw

Het activiteitencentrum bestaat uit een aantal grotere en kleinere lokalen. Alle groepen hebben een tuin, zodat het ook mogelijk is om buiten te zijn. In het hele gebouw is rekening gehouden met rolstoelgebruikers, en er zijn goede facilitaire voorzieningen.

De omgeving

Het gebouw ligt centraal en is dicht bij de woningen van Opmaat. Op loopafstand zijn het zwembad en de sportzaal. Ook voor een kop koffie in het ontmoetingscentrum hoef je niet ver te lopen!

Voor wie

Deze dagbesteding is geschikt voor de ouder wordende cliënt en cliënten met ernstig meervoudige beperkingen. De groepsgrootte varieert van vier tot tien cliënten.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt