Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Leeuwerik 14

Leeuwerik 14

Adres

Leeuwerik 14
9781 XG
Bedum

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

Kinderboerderij Maatjeshonk is een gezellige, arbeidsmatige dagbestedingsplek. Cliënten verzorgen met veel enthousiasme de dieren en doen tevens onderhoud aan de boerderij. De activiteiten bestaan uit het voeren en verzorgen van de dieren en het uitmesten van de stallen. Af en toe worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals een schaapscheerdag.

De woning / het gebouw

De kinderboerderij is ruim opgezet, en heeft een weide en diverse hokken voor de beesten. Er leven diverse dieren: pony’s, ezels, geiten, schapen, kippen en konijnen. Er is voldoende omkleedruimte en een kantine waar af en toe ook creatieve activiteiten worden georganiseerd.

De omgeving

De kinderboerderij ligt midden in de wijk van het landelijke Bedum. Inwoners kunnen dagelijks langskomen om bij de dieren te kijken. De kinderboerderij is op werkdagen geopend, en in de weekenden is men welkom op het moment dat er iemand is om de dieren te voeren.

Voor wie

De groep bestaat uit tien cliënten, van jong tot oud, die van dieren houden en niet bang zijn voor vieze handen. Zij stimuleren elkaar op een prettige manier en leren samenwerken.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt