Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Begeleid wonen Appingedam - Boerderij De Hogewerf

Begeleid wonen Appingedam - Boerderij De Hogewerf

Adres

Hogewerflaan 6
9902 CL
Appingedam

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De Hogewerf is een omgebouwde boerderij die plaats biedt aan veertien mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). De Hogewerf bestaat uit het voorhuis (zeven cliënten met begeleiding) en het achterhuis (zeven cliënten met begeleiding).

De woning / het gebouw

In het achterhuis hebben de cliënten hun eigen appartement bestaande uit een woon-slaapkamer met eigen douche en toilet. Deze cliënten krijgen vooral individuele begeleiding. In het voorhuis wordt meer gebruikgemaakt van begeleiden in een groep. De cliënten van het voorhuis hebben alleen een eigen slaapkamer en maken gezamenlijk gebruik van toilet, douche en woonkamer.

De omgeving

De woning ligt aan de rand van een woonwijk, en is omgeven door weilanden en een bosrand. De bewoners van de omliggende woonwijk, kennen de cliënten. Ook is er een naastgelegen speeltuin waar veelal gebruik van wordt gemaakt door scholen en particulieren. Deze maken dan gebruik van onze toiletten. Zo laten we de omgeving kennismaken met onze bewoners.

Voor wie

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit mensen met een verstandelijke beperking. Ook komen autisme, ADHD, borderline en Gilles de la Tourette voor.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER

 

Ook bij jou in de buurt