Vaccinatie

Vaccinatie is het belangrijkste middel in de strijd tegen corona. Inmiddels zijn er in Europa meerdere vaccins goedgekeurd. Deze vaccins zijn zorgvuldig getest en veilig.

’s Heeren Loo vindt vaccinatie heel belangrijk. Wanneer medewerkers, cliënten en verwanten van ‘s Heeren Loo gevaccineerd zijn, maakt dat het werk en het leven gemakkelijker. De risico’s voor de gezondheid van onze kwetsbare cliënten nemen af. De keuze voor vaccinatie is een keuze die alleen ieder voor zichzelf kan maken.

Start vaccinatie

Op 18 januari is ’s Heeren Loo op uitnodiging van het ministerie van VWS begonnen met de vaccinatie van een deel van de cliënten. Het gaat om de woonzorgparken in Noordwijk, Monster, Julianadorp, Ermelo, Apeldoorn, Wekerom, Bedum en Druten. Doel van deze vroege start is dat er ervaring wordt opgedaan die benut kan worden bij het vervolg van het vaccinatieprogramma in de zorg.

Vervolg vaccinatie cliënten

Na deze eerste ronde wordt de vaccinatiecampagne uitgebreid naar cliënten die elders wonen. Zodra we weten wanneer deze cliënten gevaccineerd kunnen worden, informeren we de verwanten hierover via de persoonlijk begeleider.

Toestemming

Er zijn verschillende coronavaccins. Op het moment dat we weten met welk vaccin de cliënt gevaccineerd gaat worden, vragen we de cliënt of de verwant toestemming voor deze vaccinatie.

Meer informatie over vaccinatie

Heeft u vragen over vaccineren?

Heeft u vragen over vaccineren bij ’s Heeren Loo? Stuur een bericht of bel 0800-3555555.

Terug naar boven