Klein gebaar, grote dank!

Terugkijkend naar 2023, kunnen we met trots zeggen dat we met elkaar hebben gezorgd voor een mooi jaar en een inspirerende werkplek waar passie centraal staat. Met een warm hart heb je bijgedragen aan onze beloftes: een goed leven voor cliënten, mooi werk en een duurzaam gezonde organisatie. We willen jou hartelijk bedanken voor jouw onschatbare rol: jij bent nodig. Zonder jou geen ’s Heeren Loo. We wensen je liefdevolle feestdagen en een fijn 2024 toe. Samen maken we er een prachtig jaar van!

Bekijk de videoboodschap van de Raad van Bestuur.

Wil je met jouw VVV cadeaukaart iets bijzonders doen?

Dat kan! Met de cadeaukaart kun je doneren voor een goed leven voor onze cliënten (max. vijftig euro per transactie). De binnengekomen giften worden ingezet om spullen te kopen waar de cliënten veel plezier aan beleven. Denk aan spel- en speelmateriaal. Dit zijn spullen die heel welkom zijn, maar niet vanuit de reguliere budgetten worden bekostigd. Wil jij doneren? Klik dan op onderstaande oranje button 'Ja, ik wil doneren!’. Alvast heel hartelijk bedankt!

Doneer met je eindejaarsgeschenk

Wil jij met jouw VVV Cadeaukaart iets bijzonders doen voor cliënten? Dat kan!


Kies een betaalmethode

Inspirerende donatie voorbeelden:

  • Duofiets

    Astrid Verhart (zorgbegeleider): ‘Al jaren koesterden wij de droom om voor de bewoners – acht mensen met een verstandelijke beperking - een elektrische duo-fiets te kopen. Maar omdat zo’n fiets hartstikke duur is en niet wordt gedekt door de zorggelden, hadden wij niet de illusie daadwerkelijk er eentje te kunnen aanschaffen. Totdat iemand ons attent maakte op de mogelijkheid om een fondsenwervende actie op touw te zetten. Zo gezegd, zo gedaan. Tot ieders verrassing kregen we het benodigde bedrag in no-time bijeen. Té gek!‘

  • Moestuin

    Met trots laat Romy iedereen de kweekbakken zien die zijn aangeschaft voor de bewoners, na een geslaagde fondsenwervende actie. Door te zaaien, sproeien en oogsten leren de cliënten gaandeweg wat tuinieren inhoudt. Hartstikke leuk om te doen en ook nog eens heel leerzaam. Bovendien is het eten van verse, onbespoten groente gezond. Dank iedereen voor de bijdragen aan de moestuin!’

  • Snoezelruimte

    Dankzij gulle giftgevers heeft kindcentrum Dikkie Dik in Ede onlangs een snoezelruimte kunnen inrichten. Compleet met muziektrilwaterbed, wanddecoraties, een speelspiegel en snoezelbuis. Gerwin vindt het fantastisch om naar de snoezelbuis te kijken.