Poliklinische diensten | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Poliklinische diensten

Heb je behoefte aan een specialist in het onderzoeken en behandelen van mensen met een verstandelijke beperking? Dan kun je terecht in een van onze poliklinieken. Hier werken professionals die zich hebben gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking.

Diagnostiek

Gespecialiseerd psycholoog brengt een psychisch probleem of psychische stoornis in kaart en geeft advies over de ondersteuning en behandeling.

Lees meer

EMDR-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van psychische klachten of een psychische stoornis na een traumatische gebeurtenis.

Lees meer

Medische zorg

Medische zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en voor ouders/verzorgers en professionals. Ook bij complexe vragen.

Lees meer

Mondzorg bij mensen met een beperking

's Heeren Loo biedt goede mondzorg aan je kind, familielid of patiënt met een (licht) verstandelijke beperking.

Lees meer

Orthopedie

De orthopedie van ’s Heeren Loo helpt je met het aanmeten van orthopedische schoenen, orthopedische hulpmiddelen en elastische kousen.

Lees meer

Paramedische zorg

Specialistische ondersteuning voor je kind, familielid of patiënt door een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist.

Lees meer

Psychomotorische therapie (PMT)

Therapie waarbij je kind, familielid of patiënt nieuw gedrag aanleert en traumatische ervaringen verwerkt.

Lees meer

Expertisecentrum Prader Willi Syndroom (PWS)

Onderzoek, behandeling en advies bij mensen met het Prader Willi Syndroom

Onderzoek, behandeling en advies bij mensen met het Prader Willi Syndroom (PWS).

Lees meer

Seksuologische hulpverlening

We adviseren, begeleiden en behandelen je kind, familielid of patiënt voor een gezonde seksuele ontwikkeling.

Lees meer

SI-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt die problemen heeft met het verwerken van informatie die binnenkomt via de zintuigen.

Lees meer

Slaaptherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van slaapproblemen die leiden tot gezondheidsklachten en psychosociale klachten.

Lees meer

Speltherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van sociaal-emotionele problemen.

Lees meer

Systeemtherapie (familietherapie)

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor het verbeteren van de onderlinge relaties en communicatie in het gezin.

Lees meer

Weerbaarheidstraining

Een training waarbij we je kind, familielid of patiënt met gedragsproblematiek leren om te gaan met agressie en emoties.

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over onze poliklinische diensten. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven