Vacatures 15 nieuw

Orthopedie: schoenen, kousen, hulpmiddelen

Een beperking kan ervoor zorgen dat het lopen en bewegen moeilijk gaat of zelfs pijnlijk is. De orthopedie van ’s Heeren Loo heeft meer dan vijftig jaar ervaring met het aanmeten van orthopedische schoenen, orthopedische hulpmiddelen en elastische kousen. We meten deze op maat aan. Samen zoeken we naar de beste oplossing die zorgt voor beter en vrijer bewegen.

Orthopedische schoenen op maat gemaakt

Heeft je kind of uw cliënt problemen met de voeten of met het lopen? Dan kan het helpen te kiezen voor een individuele aanpassing aan de schoen, een steunzool of een orthopedische schoen. De arts of specialist schrijft de orthopedische schoenen voor. Tijdens uw eerste afspraak nemen we de maat en noteren we je gegevens. Daarna maken we de orthopedische oplossing op maat. Het kan ook gaan om hak/zool-verhogingen, arm- en beenkousen, halskragen en braces voor ondersteuning bij verzwikkingen.

Elastische kousen

Therapeutische elastische kousen zijn een oplossing bij problemen met de bloedsomloop. Zoals spataderen, lymfoedeem en verminderde bloedcirculatie. Voor een goed resultaat zijn de juiste maten en drukklasse heel belangrijk. Onze bandagisten meten daarom bij elke nieuwe verstrekking de armen of benen op. We adviseren ook over het aan- en uittrekken van de steunkousen. Onze bandagisten houden spreekuur op diverse locaties en komen op indicatie aan huis.

Instrumentmakerij

Orthopedische hulpmiddelen kunnen om allerlei redenen nodig zijn. Zoals bij gewrichtsklachten, problemen met de lichaamshouding of problemen met het bewegen. Wij maken het hulpmiddel dat nodig is om weer beter te kunnen bewegen. We maken enkel-, voet-, knie- en polsbraces, korsetten als protheses. Deze zijn verkrijgbaar als confectie-hulpmiddel of als maatwerk. Is er maatwerk nodig, dan maken we het hulpmiddel handmatig in de werkplaats van ons orthopedisch bedrijf.

Verwijzing van arts of specialist

's Heeren Loo orthopedie is een gecertificeerd bedrijf (SEMH). We zijn gevestigd in Ermelo, maar hebben locaties in de provincies Gelderland, Flevoland en Utrecht. Je kunt bij hen terecht na verwijzing door huisarts of specialist, zoals een revalidatiearts, een orthopedisch chirurg of reumatoloog. Bij een herhalingsafspraak is een doorverwijzing niet nodig.

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met het secretariaat van 's Heeren Loo Orthopedie via telefoon of mail. Bel 088 - 037 20 30 of mail naar orthopedie.mne@sheerenloo.nl. We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 16.30 uur. Op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur.

’s Heeren Loo Orthopedie
Nieuwekamp 1-5
3853 HP Ermelo

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven