Thema's | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Thema's

De zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking gaat bij ons verder dan de dagelijkse ondersteuning, begeleiding en behandeling. Het maakt niet uit of u zelf, uw kind of een ander familielid hulp krijgt. De zorg raakt veel levensthema's, zoals cultuurverschillen, seksualiteit of het einde van het leven. Op deze pagina kunt u daar alles over vinden.

Beautiful Me!

Beautiful Me! geeft je inzicht in de dagelijkse moeilijkheden van de LVB-jongeren. Ook geven ze je een beeld van deze mooie mensen.

Lees meer

Bondgenoten

Naasten spelen een belangrijke rol in het leven van mensen met een beperking en moeten daarom goed geholpen worden.

Lees meer

Communicatie met cliënten

Merk je dat andere mensen jou niet goed begrijpen of verstaan? Of vind je het lastig om te vertellen wat jij wilt? We kunnen je hierbij helpen.

Lees meer

Innovatie

Innoveren is doen wat nog niet eerder gedaan is. Nieuwe wegen inslaan. En de zorg vernieuwen en beter maken. ’s Heeren Loo gelooft in innovatie.

Lees meer

Mediawijsheid

Social media zijn leuk en handig. Samen met je begeleiders, ouders en familie maken we je mediawijs.

Lees meer

Mondzorg

Goede mondzorg is heel belangrijk. Zeker bij mensen met een verstandelijke beperking.

Lees meer

Netwerkgids

De netwerkgids helpt cliënten met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen en hun naasten de juiste zorg te vinden.

Lees meer

Onvrijwillige zorg

’s Heeren Loo past geen onvrijwillige zorg toe, tenzij er sprake is van (een risico op) ernstig nadeel en als er echt geen alternatieven zijn.

Lees meer

Palliatieve zorg

’s Heeren Loo zet zich in voor de best mogelijke zorg in de laatste levensfase voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lees meer

Seksualiteit

‘s Heeren Loo begeleidt jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking bij het ontwikkelen van een gezonde seksualiteitsbeleving.

Lees meer

Zorgdomotica

Zorgdomotica is de inzet van technische hulpmiddelen in een huiselijke omgeving. Deze hulpmiddelen hebben als doel het vergroten van de veiligheid en ...

Lees meer

Zorgprogramma's

Wij willen de zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve en complexe zorgvraag optimaliseren. Daarom hebben we zorgprogramma’s...

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over dossiers. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven