Adres en contact
2e Molendwarsstraat 1 t/m 29
1781 NG Den Helder
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Den Helder
2e Molendwarsstraat 1 t/m 29

Wonen

Even uitwaaien op het strand! Daar ben je aan toe. Je pakt de fiets en fietst rustig naar de kust. Natuurlijk heb je ook je buurman meegenomen, dat is wel zo gezellig. In je tas zit wat te drinken en wat lekkers. Nu nog een mooi plekje opzoeken!

In het kort

Aan de Molendwarsstraat in Den Helder bevinden zich appartementen voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Bewoners wonen hier zelfstandig en krijgen naar behoefte begeleiding. De begeleiding richt zich op zelfstandigheid en ontwikkeling. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Het wooncomplex

De appartementen zitten in een groot besloten wooncomplex. Het complex heeft 13 appartementen en een gezamenlijke ruimte. De gezamenlijke ruimte is huiselijk ingericht en beschikt over een keuken. De appartementen hebben allemaal een eigen badkamer. Er is een lift aanwezig.

Omgeving

Het complex is gevestigd aan de rand van het centrum van Den Helder. In het centrum vind je veel leuke diverse zoals winkels, cafetaria’s en restaurants. Je woont verder bij Jachthaven Willemsoord en bij De Nieuwe Haven. Het station van Den Helder is lopend te bereiken. Vanaf het station gaan er bussen naar verschillende locaties. Het strand is ongeveer 10 minuten fietsen.

Voor wie?

De appartementen zijn bestemd voor volwassenen met een verstandelijke beperking die zelfstandig onder begeleiding kunnen wonen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op