Adres en contact
Abrikozenweg 30
7322 JZ Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Apeldoorn
Abrikozenweg 30

Wonen

In het kort

Abrikozenweg 30 is een groepswoning voor 10 volwassenen met een verstandelijke beperking. De bewoners van Abrikozenweg 30 hebben een grote mate van zelfstandigheid. Deze woning kenmerkt zich door de sociale omgang die bewoners onderling hebben. Allen kunnen verbaal redelijk tot goed communiceren en hebben het gezellig met elkaar. Er is 24-uursbegeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op ondersteuning bij het zelfstandige leven. De bewoners gaan overdag naar dagbesteding of vrijetijdsbesteding.

De woning

De woning staat in de woonwijk ‘de Mheen’ in Apeldoorn, dichtbij de T-splitsing Deventerstraat en Zutphensestraat. In de woning zijn twee slaapkamers beneden. De andere slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping. De slaapkamer wordt door de meeste bewoners gebruikt om zich af en toe terug te trekken. Daar kunnen zij tv kijken, muziek luisteren of bijvoorbeeld gebruik maken van hun computer. Ook is er een gemeenschappelijke groepsruimte waar gezamenlijk wordt gegeten.

Daginvulling

De bewoners hebben hun dagbesteding op verschillende locaties. Daarnaast wordt 1 maal in de week dagbesteding gegeven op de woongroep. Ook worden er individuele activiteiten gedaan met de bewoners zoals bijvoorbeeld: samen hun kamer schoonmaken, boodschappen doen of samen naar de stad gaan. De bewoners maken zelf hun keuzes ten aanzien van hun vrijetijdsbesteding.

Voor wie?

De woning is bestemd voor volwassenen met een verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 45 t/m 77 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op