Adres en contact
Achisomoglaan 101-107
7325 BR Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn
Achisomoglaan 101-107

Wonen

Vandaag is het tijd voor een wandeling over het woonzorgpark. De begeleiding gaat mee. Jullie begroeten de buren, lopen langs het zwembad, de brasserie en de papierwinkel. Het begint herfst te worden. Dat maakt het bos extra mooi. Kijk, er liggen zelfs kastanjes op de grond! Als jullie aan het eind van de middag thuiskomen, wacht er een heerlijke maaltijd. Eet smakelijk!

In het kort

Op Achisomoglaan 101 t/m 107 wonen cliënten met een ernstige meervoudige beperking. Wij geven hen alle dagelijkse zorg en begeleiding die ze nodig hebben. Een aantal cliënten neemt deel aan dagbesteding.

Een aangepaste woning

De woningen hebben vrolijke kleuren en zijn prachtig gelegen in het bos. De inrichting is afgestemd op de wensen en behoeften van mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Zo zijn er tilliften, aangepaste badkamers en uitgebreide mogelijkheden om te snoezelen.

Terrein Groot Schuylenburg

De woning staat op het terrein Groot Schuylenburg, in een schitterende bosrijke omgeving. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en dagbestedingslocaties. Daarnaast is er een restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut. 

Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand. Het terrein is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Bij ons komen wonen?

De woning is voor senioren met een verstandelijke en ernstige meervoudige beperking. Zie jij jezelf al wonen in deze fijne boswoning met Scandinavische uitstraling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op