Adres en contact
Achisomoglaan 250
7325 BS Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Apeldoorn
Achisomoglaan

Wonen

Na een heerlijk ontbijt is het weer tijd voor dagbesteding. Jij gaat vanmiddag een lekkere wandeling maken door het park. Meestal gaan er ook huisgenoten mee, dat is wel zo gezellig. Je houdt van wandelen en het is fijn dat je dat als dagbesteding kunt doen. 

In het kort

Aan de Achisomoglaan 250-260 in Apeldoorn staat een groepswoning voor ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. De begeleiding zorgt voor een prettige leefomgeving met voldoende structuur. Ook wordt de zelfredzaamheid van de bewoners gestimuleerd. de begeleiding werkt met de behandelmethode Perspectief (Vlaskamp). Overdag hebben alle bewoners dagbesteding naar hun wensen.

Woning

De woning is geschakeld in 2 woningen waarbij aan elke kant 10 cliënten wonen. Alle cliënten binnen deze woonvoorziening hebben een eigen slaapkamer met aangrenzend een eigen badkamer. Een enkele cliënt deelt deze badkamer met een andere cliënt waar de kamers aan elkaar grenzen. Tussen de geschakelde woningen zijn er meerdere ruimtes waaronder een gezamenlijke badkamer met een ligbad. Beide woonvoorzieningen hebben een eigen gezamenlijke grote, gezellige woonkamer met een open keuken. De sfeervolle binnentuin en de woning zijn goed toegankelijk voor cliënten die gebruik maken van een rolstoel. Beide woonvoorzieningen bieden zorg gericht op het ouder worden en wordt er gekeken naar de individuele wensen.

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Daar wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij. Een restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Bij de woning zijn bushaltes woning en om de hoek is een Aldi. Binnen 5 minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Het centrum van Apeldoorn met winkeltjes, cafetaria’s en restaurants is ook een bezoekje waard. 

Voor wie?

De woning is voor ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op