Adres en contact
Achisomoglaan 280
7325 BS Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Apeldoorn
Achisomoglaan 280

Wonen

In het kort

Op de woning van Achisomoglaan 280 zijn er tien cliënten in de leeftijd van 60 tot 80 jaar. Waarbij de meeste cliënten veel begeleiding en verzorging nodig hebben. Er zijn ook cliënten die de alledaagse handelingen zelf doen.

Begeleiding

Wij willen voor onze cliënten dat ze een fijne oude dag hebben en waarbij wij hun eigen zelfredzaamheid stimuleren. We hebben een aantal cliënten die aan een rolstoel gebonden zijn. Sommige cliënten zijn verbaal aanwezig en worden hierin begeleidt.

Onze cliënten krijgen 24uurs-zorg, 's nachts wordt dit door de nachtzorg gedaan. Iedereen heeft een eigen slaapkamer en de meeste ook eigen badkamer en sanitair. Ze maken gebruik van een gezamenlijke, grote woonkamer waar ze een eigen plekje hebben. We hebben een open keuken zodat de cliënten met het koken mee kunnen kijken.

Woning

Onze woning staat op woonzorgpark Groot Schuylenburg en dicht bij het activiteitencentrum waar onze cliënten naar toe gaan. Bij ons op het terrein is medische dienst aanwezig. Ook hebben we een sporthal en een kerk op het terrein.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op